Ahoj!
3.12.2018 se konal nábor na helpery. Ti hráči, jejichž přihláška se nám líbila, byli pozváni na pohovor, kde jsme se je ptali na doplňující otázky k jejich náboru a rozhodovali se, o kom si myslíme, že je vhodný na pozici helpera. Bubny, prosím!
Na pozici helpera jsme vybrali následující hráče:
Jejich zaučení teprve proběhne. Takže zatím nemají práva ani prefix. Vše ale brzy bude. Buďte na ně, prosím, hodní. 😀
Všem, kteří se na pozici Helpera nedostali, děkujeme za účast a věříme, že příště bude lepší. Jen to nevzdávejde! 😀
Za náborový tým, Hacker <3
@HackerGamingCZ Nick hračky Mayy je @Mayy_ 😀 Napsal jsi to špatně. Oprav to 😄 díky
Velice mě těší, že jsem byl na pozici helpera vybrán, na StyleCraftu hraji již od roku 2013 a stát se členem AT bylo takovým mým malým cílem.
Tímto zároveň gratuluji i ostatním hráčům, kteří náborem prošli a těším se na (snad ne příliš vzdálenou) spolupráci.
-S pozdravem, Luky727 😉
Tak GL, třeba tam vydržíte déle než já, a pokud chcete tradovat s hráči tak pozor nevyplácí se to.(vlastní zkušenost) 😄
Všem gratuluji! Doufám že se jednoho dne budu moci připojit též, gratulace hlavně @VortexCZE ,@LeXuSeK ,@Mayy_ a @FyrHunter_SVK . Ostatním taky gratuluji, nebojte 😀
S podravem T1M3R aka Timber ForAll
Naši partneři